τα πάντα για τα βραχιόλια

Τα κοσμήματα μπορούν να μεταμορφώσουν την εμφάνιση μιας γυναίκας ολωσδιόλου. Να την αναδείξουν, να της δώσουν χαρακτήρα αλλά και να τη βελτιώσουν.

Στην αγορά υπάρχουν πολλά είδη βραχιολιών που μπορούμε να επιλέξουμε ανάλογα του προσωπικού μας γούστου. Παρακάτω σας αναφέρουμε κάποιους από τους πιο κορυφαίους τύπους βραχιολιών προτείνοντας πως αλλά και πότε μπορούμε να τα φορέσουμε.

Βραχιόλι αλυσίδας

Τα βραχιόλια αλυσίδων υπάρχουν σε μεγάλη ποικιλία τύπων από τους οποίους μπορούμε να επιλέξουμε. Κορυφαίες επιλογές τέτοιων βραχιολιών που θα αποθεώσουν το outfit μας είναι οι χρυσές και οι ασήμι αλυσίδες βραχιολιών. Ανάλογα με το μέγεθος και τον τύπο της αλυσίδας που επιλέγουμε, μπορούμε να εκφράσουμε διαφορετικά style. Τα βραχιόλια αλυσίδων είναι κομψά και τείνουν να ταιριάζουν σε πολλές περιστάσεις. Ιδανική συνθήκη για να αποθεώσουν το ντύσιμό μας είναι τόσο οι πρωινές τόσο και οι βραδυνές εξόδους. Φορέστε minimal λεπτά βραχιόλια αλυσίδας για μια κλασική εμφάνιση ή χοντρή αλυσίδα στον καρπό σας σε χρυσό ή ασημί χρώμα για μια πιο εκκεντρική εμφάνιση.

Bangle βραχιόλια

Ένα bangle βραχιόλι είναι ένα άκαμπτο βραχιόλι που δεν έχει άνοιγμα. Εξαιτίας αυτής της ιδιαιτερότητας στην κατασκευή τους, αυτά τα βραχιόλια είναι γενικά χαλαρά και έχουν την τάση να κινούνται πάνω στον καρπό μας. Όταν φοράμε τέτοιου τύπου βραχιόλια συνήθως τα συνδυάζουμε με παρόμοια βραχιόλια. Ωστόσο, μπορούμε εύκολα να επιλέξουμε να το φορέσουμε ένα μόνο του και να το κάνουμε πρωταγωνιστή του ντυσίματος μας. Μια τέτοια επιλογή μπορεί να φορεθεί καθ όλη την διάρκεια της ημέρας. Ταιριάζει με όλα τα style ντυσίματος.

Βραχιόλι με πέρλες και μαργαριτάρια

Ένα βραχιόλι με πέρλες ή μαργαριτάρια κατατάσσεται στην κατηγορία των βραχιολιών με χάντρες. Είναι ένα κλασικό στοιχείο στην συλλογή των κοσμημάτων μας και σταθερά στις επιλογές μας στο πέρασμα των χρόνων. Ένα βραχιόλι με μαργαριτάρια ταιριάζει με οποιαδήποτε σύνολο κι αν επιλέξουμε και είναι κατάλληλο για αρκετές περιστάσεις και κυρίως για τις επίσημες. Λόγω του ουδέτερου χρώματος της πέρλας, σε κλασσική λευκή απόχρωση,παραμένει το πιο δημοφιλές στις επιλογές των βραχιολιών και είναι εύκολο να συνδυαστεί με οποιαδήποτε ρούχο από την γκαρνταρόμπα μας. 

Ανάλογα το style μας μπορούμε να διαλέξουμε το ιδανικό για εμάς και να απογειώσουμε την εμφάνισή μας ! Τολμήστε το όποιο κι αν είναι το style σας!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *