συμβουλές με το τι ταιριάζει σε κάθε γυναίκα

Δαχτυλίδια

Οι γυναίκες με λεπτά δάχτυλα έχουν την δυνατότητα να φορέσουν και μεγάλα και διακριτικά δαχτυλίδια. Σε αντίθεση με τις γυναίκες που έχουν πολύ κοντά δάχτυλα προτιμότερο θα ήταν να αποφεύγουν τα μακριά δαχτυλίδια γιατί θα δείχνουν τα δάχτυλά τους ακόμη πιο μικροσκοπικά. Τα μεγάλα και εντυπωσιακά δαχτυλίδια από την άλλη απαιτούν μακριά δάχτυλα και συνήθως σε αυτά αναδεικνύονται καλύτερα . Αν τα δάχτυλά σας είναι γεμάτα τότε τα μεγάλα δαχτυλίδια επιβάλλονται κυρίες μου ! Ενώ ένα λεπτοκαμωμένο δαχτυλίδι απλά θα χαθεί στα δάχτυλά σας ένα μεγάλο θα σας εντυπωσιάσει πως μαζεύει αμέσως την εικόνα των δαχτύλων σας.

Βραχιόλια

Οι κυρίες λεπτό καρπό μπορείτε άνετα να φορέσετε και λεπτά και πιο φαρδιά βραχιόλια. Είστε από τις τυχερές ! Σε αντίθεση με τις κυρίες που έχουν χοντρούς καρπούς τα λεπτά βραχιόλια δεν ταιριάζουν και δεν τις αναδεικνύουν τα χέρια τους Και σε αυτήν τη περίπτωση απαιτείται μεγαλύτερος όγκος κοσμημάτων όπως και στα δαχτυλίδια.

Κολιέ

Αν πρόκειται για τα κολιέ, οι μικροκαμωμένες κυρίες που αγαπούν τα κοσμήματα καλό είναι να προτιμήσουν μικρά τόσο σε μήκος όσο και σε όγκο κολιέ στη βάση του λαιμού. Οι πιο ψηλές και εύσωμες κυρίες χρειάζονται πιο εντυπωσιακά κολιέ μεσαίου έως και μεγάλου όγκου με απώτερο σκοπό να αναδειχθούν.

Σκουλαρίκια

Εδώ θα επιστήσουμε την προσοχή μας κυρίως με τα χρώματα των μαλλιών. Στις γυναίκες με σκουρόχρωμα μαλλιά ταιριάζουν τα ανοιχτά χρώματα όπως λευκά, μπεζ, ροζ, τυρκουάζ και πορτοκαλί σε ανοιχτές αποχρώσεις. Απώτερος σκοπός με την επιλογή ανοιχτόχρωμων επιλογών μας είναι να γίνει το πρόσωπο πιο φωτεινό. Να δώσουμε λάμψη στο πρόσωπο με όποιο style σκουλαρίκια κι αν επιλέξουμε. Μία ξανθιά γυναίκα αναδεικνύει θαυμάσια ένα ζευγάρι μαύρα ή σκουρόχρωμα σκουλαρίκια. Η αντίθεση αυτή δίνει ένα μοναδικό chic αποτέλεσμα. Όσο για το μήκος των μαλλιών, τα μακριά μαλλιά μπορούν να υποστηρίξουν και μακριά εντυπωσιακά σκουλαρίκια για να αναδείξουν το πρόσωπο. Φυσικά όμως και τα πολύ μικρά διακριτικά σκουλαρίκια δίνουν μία πινελιά style και λάμψης στο ντύσιμό μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *