Πολιτική Επιστροφών

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν που παραλάβατε εντός 14 ημερολογιακών ημερών
και να ζητήσετε την αντικατάστασή του με άλλο προϊόν .

Οι επιστροφές εντός Ελλάδας γίνονται μέσω της ACS courier αλλά με τα έξοδα να τα επιβαρύνουν τον πελάτη.

Το δικαίωμα αλλαγής προϊόντος ισχύει για μια φορά ανά παραγγελία.

Σε περιπτώσεις υπέρβασης του ορίου των 14 ημερολογιακών ημερών η επιστροφή δεν θα γίνεται δεκτή.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να αλλάξετε το προϊόν, στέλνετε το προϊόν μέσω ACS courier με δική σας χρέωση διευκρινίζοντας ότι επιθυμείτε να κάνετε αλλαγή του προϊόντος συνοδευόμενο με το έντυπο αλλαγής που σας είχε σταλεί μαζί με την αρχική σας παραγγελία συμπληρωμένο. Μέσα σε 14 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία επιστροφής θα πρέπει να πραγματοποιήσετε νέα παραγγελία από το κατάστημά μας και να αναφέρετε ότι πρόκειται για αλλαγή από προηγούμενη παραγγελία σας. Αμέσως μόλις λάβουμε το πακέτο και γίνει ο απαραίτητος έλεγχος θα προχωρήσουμε στην αποστολή της νέας παραγγελίας συμψηφίζοντας την οποιαδήποτε τυχόν οικονομική διαφορά.

Σε καμιά περίπτωση δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων.

Εάν παραλάβατε ελαττωματικό προϊόν παρακαλούμε να επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας τηλεφωνικά ώστε να σας καθοδηγήσουμε για την επίλυση του θέματος!

Οι απαραίτητες προϋποθέσεις για την επιστροφή ενός προϊόντος είναι:

  • Tο προϊόν να επιστραφεί σε άριστη κατάσταση, χωρίς φθορές, (με την επιφύλαξη της επιστροφής ελαττωματικού προϊόντος), πλήρες και εντός της συσκευασίας του με όλες τις ετικέτες του (π.χ. αυτοκόλλητα, σήμανση μάρκας της εταιρίας μας κλπ) ενώ στο δέμα θα πρέπει να περιέχεται η απόδειξη αγοράς και το έντυπο αλλαγής συμπληρωμένο με τα στοιχεία σας.

  • Για λόγους υγιεινής, δεν πραγματοποιούνται επιστροφές σε σκουλαρίκια.

  • Μέχρι τη στιγμή που το προϊόν θα φτάσει σε εμάς βρίσκεται στη δική σας ευθύνη, συνεπώς είναι σημαντικό να φροντίσετε για την ασφαλή μεταφορά του ώστε να αποφευχθεί τυχόν ζημιά του και ως εκ τούτου αδυναμία επιστροφής του.

  • στις αλλαγές δεν ισχύουν τα πιθανά Εκπτωτικά Κουπόνια, ενώ τα Προϊόντα που επιλέξατε για Αλλαγή και ξανά Παραγγελία, τα λαμβάνετε στην αναγραφόμενη τιμή αγοράς που έχει το Eshop μας κατά την ώρα ολοκλήρωσης της Αλλαγής/Παραγγελίας. Στην αγορά εκπτωτικού προϊόντος, αλλαγές γίνονται δεκτές με αντίστοιχα εκπτωτικό προϊόν της συλλογής ίσης ή μεγαλύτερης αξίας, της ίδιας σειράς.