Ποιο βραχιόλι να επιλέξω ΑΝΆΛΟΓΑ ΤΗΝ ΠΕΡΊΣΤΑΣΗ

2 καρποί και τόσες πολλές επιλογές για την διακόσμησή τους !

Παρακάτω μπορείτε να δείτε κάποιες προτάσεις από την ομάδα του delicati.gr για να επιλέξετε το ιδανικό βραχιόλι ανάλογα με την περίσταση.

​Καθημερινή εμφάνιση

τα κοσμήματα που επιλέγουμε για την καθημερινότητά μας είναι και αυτά που φοράμε πιο συχνά. Σημαντικός παράγοντας για την επιλογή αυτών των καθημερινών μας κοσμημάτων είναι η φύση της εργασίας μας καθώς και το προσωπικό μας στυλ.

Αν δουλεύουμε παραδείγματος χάρη σε κάποιο δικηγορικό γραφείο που απαιτείτε ένα strict look οι επιλογές μας τείνουν σε πιο κλασσικές γραμμές κοσμημάτων. Για μια πιο συντηρητική και κλασσική λοιπόν εμφάνιση επιλέγουμε  ένα ή δύο βραχιόλια σε minimal ύφος. Εάν η φύση της εργασίας μας επιτρέπει ένα πιο casual style, τότε μπορούμε να φορέσουμε και κάτι παραπάνω αλλά χωρίς υπερβολές. Πάντα πρέπει να υπολογίζουμε τις δραστηριότητες της ημέρας μας και τα κοσμήματα που επιλέγουμε να μην εμποδίζουν στην φύση της εργασίας μας. Με μικρά λεπτεπίλεπτα βραχιόλια φορεμένα στην καθημερινότητά μας μπορούμε να τα συνδυάσουμε και με άλλα αξεσουάρ. Μπορούμε μαζί να φορέσουμε διακριτικά μικρά σκουλαρίκια για περισσότερη λάμψη χωρίς να υπερφορτώνουμε το τελικό αποτέλεσμα.

​Βραδινή εμφάνιση

Στην βραδινή μας εμφάνιση μπορούμε να φορέσουμε οτι θέλουμε κορίτσια! Μπορούμε να κάνουμε τις υπερβολές μας και να αναδείξουμε ένα διαφορετικό style από αυτό της καθημερινότητάς μας. Μπορούμε να φορέσουμε παραπάνω από δύο βραχιόλια στον καρπό μας αρκεί να συνδυάζονται σωστά τόσο στα χρώματα όσο και στο στυλ. Προσέχουμε πάντα όμως η νυχτερινή μας επιλογή κοσμημάτων να συνάδει και με τον χώρο διασκέδασης που θα προτιμήσουμε. Η επιλογή λαμπερών και έντονων βραχιολιών στους καρπούς μας έχουν στόχο να τραβήξουν τα βλέμματα αλλά ! Να θυμόμαστε πάντα ότι είναι διαφορετική η έξοδος για φαγητό σε ένα εστιατόριο και διαφορετική σε μια νυχτερινή πίστα! Προσέχουμε τις επιλογές μας για να αποφύγουμε τις υπερβολές ! Αν αποφασίσουμε να έχουμε ως κεντρικό πρωταγωνιστή τα βραχιόλια στο βραδινό μας ντύσιμο πρέπει να μην φορέσουμε περισσότερα κοσμήματα σε άλλα σημεία. Ένα ή δύο βραχιόλια με πέρλες παραδείγματος χάρη φορεμένα και στα δυο μας χέρια, παραμένουν μια κλασική και super chic πρόταση για κάθε θυληκό! Δεν χρειάζεται να φοβόμαστε τους συνδυασμούς χρωμάτων στα μέταλλα. Το χρυσό με το ασημένιο μπορούν να δώσουν το αποτέλεσμα που θέλουμε σε mix & metals. Διαφορετικές αποχρώσεις μαζί μπορούν να γίνουν και το ζητούμενο. αλλά να θυμόμαστε πάντα να κρατάμε αρμονία στο σχήμα τους. Καλό είναι να φοράμε περίπου το ίδιο μέγεθος και μην ξεπερνάμε σίγουρα το μέσο του καρπού μας!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *