Ιστολόγιο

τα πάντα για τα βραχιόλια

Τα κοσμήματα μπορούν να μεταμορφώσουν την εμφάνιση μιας γυναίκας ολωσδιόλου. Να την αναδείξουν, να της δώσουν χαρακτήρα αλλά και να τη βελτιώσουν.

Στην αγορά υπάρχουν πολλά είδη βραχιολιών που μπορούμε να επιλέξουμε ανάλογα του προσωπικού μας γούστου. Παρακάτω σας αναφέρουμε κάποιους από τους πιο κορυφαίους τύπους βραχιολιών προτείνοντας πως αλλά και πότε μπορούμε να τα φορέσουμε.

Βραχιόλι αλυσίδας

Τα βραχιόλια αλυσίδων υπάρχουν σε μεγάλη ποικιλία τύπων από τους οποίους μπορούμε να επιλέξουμε. Κορυφαίες επιλογές τέτοιων βραχιολιών που θα αποθεώσουν το outfit μας είναι οι χρυσές και οι ασήμι αλυσίδες βραχιολιών. Ανάλογα με το μέγεθος και τον τύπο της αλυσίδας που επιλέγουμε, μπορούμε να εκφράσουμε διαφορετικά style. Τα βραχιόλια αλυσίδων είναι κομψά και τείνουν να ταιριάζουν σε πολλές περιστάσεις. Ιδανική συνθήκη για να αποθεώσουν το ντύσιμό μας είναι τόσο οι πρωινές τόσο και οι βραδυνές εξόδους. Φορέστε minimal λεπτά βραχιόλια αλυσίδας για μια κλασική εμφάνιση ή χοντρή αλυσίδα στον καρπό σας σε χρυσό ή ασημί χρώμα για μια πιο εκκεντρική εμφάνιση.

Bangle βραχιόλια

Ένα bangle βραχιόλι είναι ένα άκαμπτο βραχιόλι που δεν έχει άνοιγμα. Εξαιτίας αυτής της ιδιαιτερότητας στην κατασκευή τους, αυτά τα βραχιόλια είναι γενικά χαλαρά και έχουν την τάση να κινούνται πάνω στον καρπό μας. Όταν φοράμε τέτοιου τύπου βραχιόλια συνήθως τα συνδυάζουμε με παρόμοια βραχιόλια. Ωστόσο, μπορούμε εύκολα να επιλέξουμε να το φορέσουμε ένα μόνο του και να το κάνουμε πρωταγωνιστή του ντυσίματος μας. Μια τέτοια επιλογή μπορεί να φορεθεί καθ όλη την διάρκεια της ημέρας. Ταιριάζει με όλα τα style ντυσίματος.

Βραχιόλι με πέρλες και μαργαριτάρια

Ένα βραχιόλι με πέρλες ή μαργαριτάρια κατατάσσεται στην κατηγορία των βραχιολιών με χάντρες. Είναι ένα κλασικό στοιχείο στην συλλογή των κοσμημάτων μας και σταθερά στις επιλογές μας στο πέρασμα των χρόνων. Ένα βραχιόλι με μαργαριτάρια ταιριάζει με οποιαδήποτε σύνολο κι αν επιλέξουμε και είναι κατάλληλο για αρκετές περιστάσεις και κυρίως για τις επίσημες. Λόγω του ουδέτερου χρώματος της πέρλας, σε κλασσική λευκή απόχρωση,παραμένει το πιο δημοφιλές στις επιλογές των βραχιολιών και είναι εύκολο να συνδυαστεί με οποιαδήποτε ρούχο από την γκαρνταρόμπα μας. 

Ανάλογα το style μας μπορούμε να διαλέξουμε το ιδανικό για εμάς και να απογειώσουμε την εμφάνισή μας ! Τολμήστε το όποιο κι αν είναι το style σας!

συμβουλές με το τι ταιριάζει σε κάθε γυναίκα

Δαχτυλίδια

Οι γυναίκες με λεπτά δάχτυλα έχουν την δυνατότητα να φορέσουν και μεγάλα και διακριτικά δαχτυλίδια. Σε αντίθεση με τις γυναίκες που έχουν πολύ κοντά δάχτυλα προτιμότερο θα ήταν να αποφεύγουν τα μακριά δαχτυλίδια γιατί θα δείχνουν τα δάχτυλά τους ακόμη πιο μικροσκοπικά. Τα μεγάλα και εντυπωσιακά δαχτυλίδια από την άλλη απαιτούν μακριά δάχτυλα και συνήθως σε αυτά αναδεικνύονται καλύτερα . Αν τα δάχτυλά σας είναι γεμάτα τότε τα μεγάλα δαχτυλίδια επιβάλλονται κυρίες μου ! Ενώ ένα λεπτοκαμωμένο δαχτυλίδι απλά θα χαθεί στα δάχτυλά σας ένα μεγάλο θα σας εντυπωσιάσει πως μαζεύει αμέσως την εικόνα των δαχτύλων σας.

Βραχιόλια

Οι κυρίες λεπτό καρπό μπορείτε άνετα να φορέσετε και λεπτά και πιο φαρδιά βραχιόλια. Είστε από τις τυχερές ! Σε αντίθεση με τις κυρίες που έχουν χοντρούς καρπούς τα λεπτά βραχιόλια δεν ταιριάζουν και δεν τις αναδεικνύουν τα χέρια τους Και σε αυτήν τη περίπτωση απαιτείται μεγαλύτερος όγκος κοσμημάτων όπως και στα δαχτυλίδια.

Κολιέ

Αν πρόκειται για τα κολιέ, οι μικροκαμωμένες κυρίες που αγαπούν τα κοσμήματα καλό είναι να προτιμήσουν μικρά τόσο σε μήκος όσο και σε όγκο κολιέ στη βάση του λαιμού. Οι πιο ψηλές και εύσωμες κυρίες χρειάζονται πιο εντυπωσιακά κολιέ μεσαίου έως και μεγάλου όγκου με απώτερο σκοπό να αναδειχθούν.

Σκουλαρίκια

Εδώ θα επιστήσουμε την προσοχή μας κυρίως με τα χρώματα των μαλλιών. Στις γυναίκες με σκουρόχρωμα μαλλιά ταιριάζουν τα ανοιχτά χρώματα όπως λευκά, μπεζ, ροζ, τυρκουάζ και πορτοκαλί σε ανοιχτές αποχρώσεις. Απώτερος σκοπός με την επιλογή ανοιχτόχρωμων επιλογών μας είναι να γίνει το πρόσωπο πιο φωτεινό. Να δώσουμε λάμψη στο πρόσωπο με όποιο style σκουλαρίκια κι αν επιλέξουμε. Μία ξανθιά γυναίκα αναδεικνύει θαυμάσια ένα ζευγάρι μαύρα ή σκουρόχρωμα σκουλαρίκια. Η αντίθεση αυτή δίνει ένα μοναδικό chic αποτέλεσμα. Όσο για το μήκος των μαλλιών, τα μακριά μαλλιά μπορούν να υποστηρίξουν και μακριά εντυπωσιακά σκουλαρίκια για να αναδείξουν το πρόσωπο. Φυσικά όμως και τα πολύ μικρά διακριτικά σκουλαρίκια δίνουν μία πινελιά style και λάμψης στο ντύσιμό μας.

Ποιο βραχιόλι να επιλέξω ΑΝΆΛΟΓΑ ΤΗΝ ΠΕΡΊΣΤΑΣΗ

2 καρποί και τόσες πολλές επιλογές για την διακόσμησή τους !

Παρακάτω μπορείτε να δείτε κάποιες προτάσεις από την ομάδα του delicati.gr για να επιλέξετε το ιδανικό βραχιόλι ανάλογα με την περίσταση.

​Καθημερινή εμφάνιση

τα κοσμήματα που επιλέγουμε για την καθημερινότητά μας είναι και αυτά που φοράμε πιο συχνά. Σημαντικός παράγοντας για την επιλογή αυτών των καθημερινών μας κοσμημάτων είναι η φύση της εργασίας μας καθώς και το προσωπικό μας στυλ.

Αν δουλεύουμε παραδείγματος χάρη σε κάποιο δικηγορικό γραφείο που απαιτείτε ένα strict look οι επιλογές μας τείνουν σε πιο κλασσικές γραμμές κοσμημάτων. Για μια πιο συντηρητική και κλασσική λοιπόν εμφάνιση επιλέγουμε  ένα ή δύο βραχιόλια σε minimal ύφος. Εάν η φύση της εργασίας μας επιτρέπει ένα πιο casual style, τότε μπορούμε να φορέσουμε και κάτι παραπάνω αλλά χωρίς υπερβολές. Πάντα πρέπει να υπολογίζουμε τις δραστηριότητες της ημέρας μας και τα κοσμήματα που επιλέγουμε να μην εμποδίζουν στην φύση της εργασίας μας. Με μικρά λεπτεπίλεπτα βραχιόλια φορεμένα στην καθημερινότητά μας μπορούμε να τα συνδυάσουμε και με άλλα αξεσουάρ. Μπορούμε μαζί να φορέσουμε διακριτικά μικρά σκουλαρίκια για περισσότερη λάμψη χωρίς να υπερφορτώνουμε το τελικό αποτέλεσμα.

​Βραδινή εμφάνιση

Στην βραδινή μας εμφάνιση μπορούμε να φορέσουμε οτι θέλουμε κορίτσια! Μπορούμε να κάνουμε τις υπερβολές μας και να αναδείξουμε ένα διαφορετικό style από αυτό της καθημερινότητάς μας. Μπορούμε να φορέσουμε παραπάνω από δύο βραχιόλια στον καρπό μας αρκεί να συνδυάζονται σωστά τόσο στα χρώματα όσο και στο στυλ. Προσέχουμε πάντα όμως η νυχτερινή μας επιλογή κοσμημάτων να συνάδει και με τον χώρο διασκέδασης που θα προτιμήσουμε. Η επιλογή λαμπερών και έντονων βραχιολιών στους καρπούς μας έχουν στόχο να τραβήξουν τα βλέμματα αλλά ! Να θυμόμαστε πάντα ότι είναι διαφορετική η έξοδος για φαγητό σε ένα εστιατόριο και διαφορετική σε μια νυχτερινή πίστα! Προσέχουμε τις επιλογές μας για να αποφύγουμε τις υπερβολές ! Αν αποφασίσουμε να έχουμε ως κεντρικό πρωταγωνιστή τα βραχιόλια στο βραδινό μας ντύσιμο πρέπει να μην φορέσουμε περισσότερα κοσμήματα σε άλλα σημεία. Ένα ή δύο βραχιόλια με πέρλες παραδείγματος χάρη φορεμένα και στα δυο μας χέρια, παραμένουν μια κλασική και super chic πρόταση για κάθε θυληκό! Δεν χρειάζεται να φοβόμαστε τους συνδυασμούς χρωμάτων στα μέταλλα. Το χρυσό με το ασημένιο μπορούν να δώσουν το αποτέλεσμα που θέλουμε σε mix & metals. Διαφορετικές αποχρώσεις μαζί μπορούν να γίνουν και το ζητούμενο. αλλά να θυμόμαστε πάντα να κρατάμε αρμονία στο σχήμα τους. Καλό είναι να φοράμε περίπου το ίδιο μέγεθος και μην ξεπερνάμε σίγουρα το μέσο του καρπού μας!